bELZONA 5000/6000 serie - specialty coatings (solvented systems)


belzona 5111 - ceramic cladding


Een tweecomponenten oplosmiddel gebaseerde deklaag beschikbaar in hoog glans witte of grijze kleur. Het stelt uitstekende schuringsweerstand en chemische weerstand tentoon, vergeleken met standaardverfsystemen. Het is ideaal voor het beschermen van oppervlakten tegen chemische aantasting door lucht of zoute nevel. - toepassingen (foto)

BELZONA 5713/5714


Oppervlakte energiecoating met een afslijtingbestendige filter (5713) en zonder (5714) voor de bescherming van oppervlakken zoals beton of metaal die bedekt worden met algen of andere aangroei.

belzona 5831/5831tg

Vochtbestendige coating die toegepast kan worden in-situ om te beschermen tegen gebouwen offshore tegen vocht, onder water, en zelfs op vochtcondenserende pijpen. De Tropical Grade variant heeft een minder snelle reactie voor gebruik in een warm water omgeving.

Belzona 5911 - ceramic conditioner

Een tweecomponenten, oplosmiddel gebaseerde primer voor gebruik met Belzona 5111. Deze is beschikbaar in wit en grijs. Het moet op beton, metselwerk en poreuze metaalsoorten worden gebruikt.

Belzona 6111 - Liquid anode

Een tweecomponenten, oplosmiddel gebaseerde zinkrijke deklaag. Ideaal voor corrosiebescherming van blootgesteld staalwerk in de meeste ruwe milieus. Beschikbaar in een steengrijze of blauwe kleur. Voor extra schuring of chemische bescherming, of voor verschijning, kan het worden overgecoat met Belzona 5111 - Ceramische coating. - toepassingen (foto)

Belzona 9121 - Universal thinners

Een oplosbare verdunner voor gebruik met Belzona 511...5911, of 6111. Zie gebruiksaanwijzing voor verdere details.