bELZONA 4000 serie - concrete repair and protection systems

belzona 4111 - magma quartz


Een duurzaam betonnen reparatiemateriaal met zeer hoge compressiesterkte, zeer hoge adhesie en uitstekende chemische weerstand. Het is niet-poreus, verzet zich tegen slijtage en is beschikbaar in twee kleuren: industrieel (grijs) en architecturaal (beige). - toepassingen (foto)

BELZONA 4131 - magma screed


Een duurzaam betonnen reparatiemateriaal met hoge compressiesterkte, hoge adhesie en een goede chemische weerstand. Het is niet-poreus, verzet zich tegen slijteage en is beschikbaar in twee kleuren: grijs en baksteenrood.

BELZONA 4141 - magma build

Lichtgewicht betonnen reparatiemateriaal, ideaal voor de reparatie van verticale betonnen oppervlakken. Kan 3 tot 5 duim dik zonder het gebruik van hulpmiddelen toegepast worden. Het uitgeharde materiaal heeft een zeer hoge adhesie, is niet poreus en heeft een samenpersende sterkte gelijkend op typisch beton. Het materiaal is in een zandsteenkleur (tan).

BELZONA 4151 - magma resins


Een twee componenten bindmiddel voor de Belzona 4111. dit materiaal kan aan Belzona 4111 worden toegevoegd om de viscositeit te verminderen. Het kan alleen als een betonnen dichtingsproduct en als betonnen hechting worden gebruikt..

BELZONA 4181

Een zuur betand betonnen reparatieproduct met hoge hittebestendigheid en uitstekende impactweerstand. Ideaal geschikt voor toepassingen voor een chemische omgeving, de ladingsdokken van pompvoetstukken, afvoerkanalen, zinkputten, ovens en commerciële keukens.

belzona 4231

Een snel uithardend ssyteem om beton en metselwerk weer te herstellen nadat ze door trilling, chemische producten en milieu zijn beschadigd. Capaciteit om bij lage temperatuur uit te harden. Ook voor voegen en hechting.

belzona 4911 - magma tx conditioner

Een tweecomponenten, thixotropic conditioner die voor hechting van de meeste Belzonaproducten van de 4000 serie wordt gebruikt.

belzona 4000 serie - negative pressure waterproofing

belzona 4211 - magma stop


Een materiaal dat, wanneer gemengd met water, kan worden gebruikt om lekken en barsten in metselwerk of beton te stoppen. Om efficiënt te zijn, moet Belzona 4211 stevig in een open bast worden gedrukt. Het kan op de binnenoppervlakken worden toegepast tegen grondwater en kan aan binnen- en buitenkant van betonnen tanks zonder drainage worden gebruikt. Als er teveel beweging rond de barst voorkomt, kan de reparatie tijdelijk zijn.

belzona 4221 - magma seal

Een vloeistof op waterbasis, met een borstel aan te brengen. Dit om te verhinderen dat water sijpelend door poreus beton en metselwerk gaat. Het is ideaal voor de binnenkant van gebouwen en voor de buitenkant van betonnen tanks.Het kan niet worden toegepast terwijl er waterdruk aanwezig is.Het moet goed drogen wil het efficiënt werken.

belzona 4000 serie - chemical resistant coatings

belzona 4301


Een extra gevulde versie van de Belzona 4311 (Mqgma CR1) voor het herstellen en het beschermen van oppervlakken die chemisch worden aangetalst.

belzona 4311 - magma cr 1

Een speciale coating die tegen een breed scala van chemische producten en concentraties onder verscheidene omstandigheden bestand is. Het kan ook worden gebruikt om een chemisch bestand antislipsysteem aan te brengen. Belzona 4311 is beschikbaar in grijs en rood.

belzona 4331

Hete organische zuur bestendige coating voor bescherming van beton en andere niet-flexibele oppervlakten onderhevig aan heet verdund organisch zuur.

Belzona 4341

Een barrièrelaag voor het beschermen van oppervlakken tegen de gevolgen van chemische aanval bij schommelende temperaturen. Opmerkelijke weerstand tegen hete anorganische zuren.

belzona 4000 serie - safety surfacing systems

belzona 4411 - granogrip

Duurzame, slijtvaste, veiligheids antislipoppervlak, geschikt voor toepassing op metaal, beton, metselwerk, hout en tegeloppervlakken. Het bindmiddel is beschikbaar in drie kleuren (veiligheidsrood, geel en grijs), en het aggregaat is beschikbaar in twee rangen van ruwheid en kleur (supergrip-ruwe zwarte en surefoot wit). Het wordt aangebracht met een borstel en het gekozen aggregaat wordt erop gestrooid. Het systeem kan in een verscheidenheid van patronen en ruwheid worden toegepast.

Belzona 9211 - supergrip aggregate

Het grofst beschikbare aggregaat. Het is zwart van kleur. Wordt vooral gebruikt op gladde ondergronden met grote hoeveelheden vloeistof op de vloer, en /of gebieden met zwaar verkeer. Op bepaalde gebieden kan het ook met Belzona 1321 - het ceramisch metaal worden gebruikt. Een voorbeeld hiervan is een aandrijftrommel op een groot transportbandsysteem.

Belzona 9221 - Surefoot (white) aggregate

Het fijnst beschikbare aggregaat. Het lijkt wit van kleur, maar is transparant zodat de gele of rode veiligheidskleuren te zien zijn. Wordt veelal gebruikt in voetgangersgebieden of plaatsen waar wat lichter verkeer plaatsvindt.