bELZONA 3000 serie waterproofing en weatherproofing membranes


belzona 3111 - flexible membrane


Een op water gebaseerde, dikke vloeistof, die, wanneer toegepast met een borstel, een flexibele laag vormt. Het is ideaal voor het waterdicht maken van daken en probleemgebieden in gebouwen en structuren. - toepassingen (foto)

BELZONA 9311 - reinforcement sheet for Belzona 3111


Een kunstmatig speciaal geweven, open stof voor gebruik met Belzona 3111 Flexibel Membraan. Dit verstrekt toegevoegde duurzaamheid en zou in vrijwel alle Belzona 3111 toepassingen moeten worden gebruikt.Het doet ook dienst als maat van de dikte voor de toepassing van dat product. Het is beschikbaar in drie breedten.

BELZONA 3121 - mr-7

Een tweecomponenten elastisch materiaal dat bestemd is voor het waterdicht maken van daken, en voor andere structuren wordt gebruikt. Kan rechtstreeks op vochtige oppervlakten worden toegepast en oppervlakten onder water. Dit materiaal is niet gebaseerd op water en zal zelfs in natte en/of bevriezende omstandigheden uitharen. Beschikbaar in grijs. Belzona 9331 zou als versterking en voor duurzaamheid moeten worden gebruikt. toepassingen (foto)

BELZONA 9331 - reinforcement sheet for belzona 3121


Een gesloten stof voor gebruik met Belzona 3121, Belzona MR-7. Dit versterkt en zorgt voor toegevoegde duurzaamheid.

BELZONA 3911 - porous surface conditioner (psc)

Conditioner voor gebruik op poreuze en bitumeuze oppervlakken zoals beton, metselwerk, hout, asfalt.

belzona 3912 - water based surface conditioner

Conditioner alleen voor gebruik op poreuze oppervlakten

belzona 3921 - general surface conditioner

Conditioner voor gebruik op poreuze en niet poreuze oppervlakken zoals beton, metselwerk, hout, asfalt. Het product heeft een hoog zink-epoxyghalte. Geschikt voor gegalvaniseerde metaaloppervlakken en kleine toepassingen voor staalbescherming.

belzona 3000 serie - insulation protection systems

belzona 3211 -lagseal


Vloeibaar product op waterbasis, ideaal voor het flexibel, naadloos afdichten van allerlei isolatie. Ideaal op pijp boilerisolatie en kan rond turbines worden gebruikt om oliepenetratie in isolatie te vermijden. Toegepast door middel van een borstel of verspuiten. De deklaag is micromoreus, vochtigheid van condensatie kan dus ontsnappen, maar verhindert water, olie of andere vloeistoffen de oppervlakte te doordringen. Beschikbaar in wit.

belzona 9321 - reinforcement sheet (voor Belzona 3211)

Een open weefsel, glasvezelnetwerk dat duurzaamheid en sterkte aan Belzona 3211 toepassingen geeft. Het doet ook dienst als maat van de dikte voor de toepassing van het product.